Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

TJ:n terveiset: Yrityskauppojen kysyntä on voimakasta, myös ruotsalaiset ostajat liikkeellä

Taloutemme on ollut monella tapaa kuritettuna koronan keskellä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että maailma on "heräämässä" ja kysyntä on kovassa kasvussa. Myös yrityskauppojen osalta kysyntä on vilkasta. Asiakkaamme Suomessa ja nyt myös Ruotsissa etsivät ostettavaa.

Koronasta huolimatta yrityskauppoja on tehty ja näyttää siltä, että suomalaisen menestyvän yrityksen kysyntä on vain kasvanut. Koronan aiheuttama epävarmuus ei ole heikentänyt kiinnostusta yrityskauppoihin vaan pikemminkin päinvastoin.

Toki koronalla on ollut vaikutusta monen yksittäisen yrityksen kohdalla, mutta isossa kuvassa kiinnostus ja tarve yrityskauppoihin on ollut erinomaista. Enemmänkin ongelmana on ollut se, että myyjät ovat epäröineet eivätkä ole uskaltaneet aloittaa myyntiprosessia sen pelossa, että mahdollisesti tällä hetkellä yrityksestä saatava hinta olisi heikompi. Näin ei kuitenkaan ole, vaan yrityskauppamarkkinat ovat kysynnän puolesta hyvällä tasolla ja rahoittajat ja sijoittajat etsivät hyviä kohteita.

Rahaa siis yrityskauppoihin tuntuu olevan runsaasti ja erilaisia kohteita etsitään. Oman toimintamme osalta lisänä on ollut vielä Ruotsin toimintamme käynnistyminen. Iloksemme olemme saaneet todeta, että ruotsalaiset asiakkaamme ovat todella kiinnostuneita suomalaisista yrityksistä.

Kaiken kaikkiaan voimme vain todeta, että yrityskauppojen kysyntä on tällä hetkellä aivan erinomaisella tasolla. Asiakkaamme etsivät monien eri alojen yrityksiä ja tuntuu, että maailmanatalouden nouseva kysyntä tulee vain vahvistamaan tätä trendiä.

Jos siis yrityksen myynti tai yritysjärjestely on ollut suunnitelmissa, niin nyt sille on todella otollinen aika. Palvelemme mielellämme näissä asioissa ja toivomme, että voimme olla johdattelemassa monen suomalaisen yrityksen polkua yrityskauppojen myötä.

Jarmo Pakarinen
Toimitusjohtaja
Suomen Yritysmyynti Oy


 

Löydät meiltä kohteita myös Ruotsista, tässä muutama esimerkki:

POHJOISMAINEN JOHTAVA, MENESTYVÄ VIESTINTÄTOIMISTO
Keskittyy B2B-viestintään, EBIDA n. 25 % liikevaihdosta.

MUOVITUOTTEIDEN SOPIMUSVALMISTAJA
Valmistus, suunnittelu, asennus. Liikevaihto n. 70 MKr ja EBIT n, 15 %.

VALOKUITUVERKKOJEN ASENNUS-, MITTAUS- JA HUOLTOPALVELUT
Liikevaihto 30 MKr.

Tiedustelut näistä ja muista Ruotsin kohteista:


Jouni Kallio
jouni.kallio@suomenyritysmyynti.fi
P. 050 569 7624

Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

*****

Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri