Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

SUOMEN YRITYSMYYNNIN KAUTTA UUSILLE MARKKINOILLE!

Haluatko laajentaa toimintaasi Ruotsiin yritysostoin!

Usein suomalaisen yrityksen etabloitumisen este on se, että oikean ostokohteen ja yrityksen löytyminen kohdemarkkinoilta on hankalaa Suomesta käsin ja koko prosessin toteuttaminen monimutkaista.  Tarjoamme nyt ainutlaatuista mahdollisuutta yrityksellesi laajentua avustuksellamme Ruotsin kasvaville markkinoille. Suomen Yritysmyynti Oy:n verkosto ulottuu nyt vahvasti Ruotsiin ja voimme palvella ja auttaa juuri oikean yritysostokohteen löytämisessä ja yrityskaupan toteuttamisessa.  

Ruotsin talous kasvaa tällä hetkellä vauhdilla ja Suomeen verrattuna kasvu on merkittävä. Ruotsin markkinan koko on itsessään huomattavasti Suomea suurempi, joten yrityksesi laajentuminen Ruotsiin voi avata merkittävän kasvun ja mahdollisuuden liiketoiminnan laajentamiseen.

Ota siis yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista ostaa toimintaanne sopiva yritys Ruotsista. Tarjoamme luotettavan ja helpon tavan ostokohteen löytämiseen ja yrityskaupan toteuttamiseen, eli lähde kanssamme laajentumaan Ruotsiin.

Jarmo Pakarinen
Toimitusjohtaja
jarmo.pakarinen@suomenyritysmyynti.fi
Puh. 050 501 5021

Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

*****

Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri