Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

Suomen Yritysmyynti Oy avaa toimiston Oulun ydinkeskustaan. Kokenut yrityskaupan ammattilainen edustajaksi.

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Suomen Yritysmyynnin Pohjois-Suomen edustaja Harri Vakkuri toivottaa vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tekemään yrityskauppoja.

Harri Vakkuri on aloittanut Suomen Yritysmyynnin edustajana Oulussa. Oulun ydinkeskustaan avataan piakkoin uusi Suomen Yritysmyynnin toimisto. Uuteen Oulun toimistoon on keskitetty koko Pohjois-Suomi.

Harri Vakkurilla on vankka kokemus yritysvälityksestä sekä yleensä yritysmaailmasta. Hän on toiminut yritysvälittäjänä vuodesta 2013 ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus eri yritysten johtotehtävistä. Lisäksi Harri toimii itse yrittäjänä.

Miksi yritysvälittäjää tarvitaan, Harri Vakkuri?

- Suomen Yritysmyynnillä vankka kokemus, laaja kontaktiverkosto, jossa on valmiita ostajia sekä valmis konsepti yrityskaupan prosessiin. Tämä auttaa löytämään parhaan mahdollisen ostajan ja mahdollistaa luotettavan ja turvallisen yrityskaupan. Usein yrityksen omistaja ei ole paras mahdollinen myyjä omalle yritykselleen. Omat myyntitoimet voivat helposti hankaloittaa normaalin liiketoiminnan eteenpäin viemistä, joten omistajan on tärkeä keskittyä liiketoiminnan johtamiseen myyntiprosessin aikana.

Ota yhteyttä!

- Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet myymässä tai ostamassa yritystä. Yritysten myynnin lisäksi autamme kaikissa muissakin yrityskauppaan liittyvissä asioissa kuten yrityksen arvon määrittelyssä, rahoituksessa, konsultoinnissa ja erilaisissa yritysjärjestelyissä.

Harri Vakkuri
Suomen Yritysmyynti Oy
harri.vakkuri@sym.fi
P. 0400-887 959

Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

*****

Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri