Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

YRITYSKAUPPAA KORONAPANDEMIAN KESKELLÄ – TUNNETTU VERKKOKAUPPA TUNINGKAUPPA.COM VAIHTOI OMISTAJAA

Tuningkauppa.com on vuonna 2007 perustettu autovarusteiden erikoisliike Alavudella. Yritys palvelee vuosittain tuhansia yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomen. Toimintaa on myös Ruotsissa Tuningbutiken.se verkkokaupan kautta.

Yrittäjä Tuomas Aho ja seinäjokelaiset Marko Jokinen ja Tuomo Kirjonen ovat sopineet 1.4.2020 liiketoimintakaupasta, jossa Tuningkauppa.com liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan uusille yrittäjille.

Liiketoiminta tulee säilymään entisellään ja työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä uusien yrittäjien palvelukseen. Perustaja Tuomas Aho jatkaa yrityksessä kesään saakka, jonka jälkeen hän siirtyy uusiin haasteisiin.

Marko Jokisella ja Tuomo Kirjosella on taustaa aiemmalta työuralta ammattiautoilijoiden ja heidän eri sidosryhmien kanssa toimimisesta.

Moottoriurheilu sekä erilaiset bensalla toimivat harrastevälineet ovat myös lähellä molempien yrittäjien sydäntä. Uusilla yrittäjillä onkin tarkoitus panostaa entistä enemmän hyötyajoneuvoasiakkaiden palvelemiseen, kansainvälisen verkkokaupan kehittämiseen ja autoharrastajien ja –rakentajien harrastusedellytysten parantamiseen.

Lisätietoja:

Tuomas Aho, 045-1338150
Marko Jokinen, 050-4341666
Tuomo Kirjonen, 040-5929130


YRITYSKAUPPA TOTEUTTAA UNELMASI

Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

Suomen Yritysmyynti Oy
Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri