Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

Kuukauden yrityskauppa: Lääkealan maahantuoja ja jakelija turkulainen Medifront Oy vaihtoi omistajaa


Kauppakirjat allekirjoitettiin toukokuussa 2019. Kuvassa Sabora Pharma Oy:n toimitusjohtaja Timo Jokinen (vas.), Medifront Oy:n Kari Laine ja toimitusjohtaja Tapio Rautaoja.

Lääkealan maahantuoja ja jakelija turkulainen Medifront Oy vaihtoi omistajaa kun suomalainen tunnettu lääkealan perheyritys Sabora Pharma Oy osti yhtiön koko osakekannan.

Sekä myyjä että ostaja olivat kauppaan tyytyväisiä.

- Lähdimme hakemaan sopivaa yritysostoa omalta toimialaltamme ja se löytyi, kertoo Sabora Pharma Oy:n toimitusjohtaja Timo Jokinen.

- Suomen Yritysmyynti löysi kontakteillaan monia hyviä ostajia, joista pystyimme valitsemaan parhaimman. Kauppahinnan lisäksi tärkeitä asioita oli että yritys päätyy osaaviin käsiin. Lääkeala eroaa monista aloista siinä että se on hyvin säänneltyä viranomaisten taholta. Tässä osaavan välittäjän rooli oikeanlaisen ostajan löytymisessä oli korostetun tärkeä, kertovat puolestaan Medifront Oy:n omistajat Kari Laine ja tj. Tapio Rautaoja.

Kaupanteon yhteydessä ostaja ja myyjä sopivat noin vuoden siirtymäajasta, jolloin tehdään vielä kiinteää yhteistyötä sujuvan siirtymävaiheen varmistamiseksi.

***

Harkitsetko yrityksen myymistä tai ostamista? Meillä on laaja kontaktipinta ja yli 15 vuoden ammattitaito toteuttaa onnistuneet yrityskaupat. Vieraile sivuillamme ja liity sähköpostilistaamme, jolla ilmoitamme kun uusi yritys tulee myyntiin. Tai ota muulla tavalla yhteyttä!


Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

*****

Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri