Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

TILAISUUS SIJOITTAA JA TULLA OMISTAJAKSI KASVAVAAN MAAHANTUONTIYRITYKSEEN

Ekologisten tuotteiden maahantuontiyritys etsii sijoittajaa ja uutta omistajuutta, joka vahvistaisi yrityksen menestystä ja kasvua. Yritys on toiminut muutaman vuoden mutta kasvanut joka vuosi. Yhtiön liikevaihdon kasvu kuluvalla tilikaudelle on ennustettu lähes 100% ja nousee n. 2 milj. euroon.

Tuotteet ovat ajanmukaisia ja tarjoavat ekologisia vaihtoehtoja tinkimättä kestävyydestä. Tuotteissa on hyödynnetty myös kierrätystä eli ne ovat kestävän kehityksen mukaisia.

Yrityksen kasvu jatkuu edelleen ja yritys tarvitsee siihen taloudellisia resursseja ja omistajuutta, joka edesauttaisi yhtiön menestystä. Yritys tarjoaa uudelle omistajalle/sijoittajalle osakkeiden enemmistöosuutta. Kokonaissijoitus tuli olla n. 300.000 euron luokkaa, josta suurin osa olisi yritykseen sijoitettavaa pääomaa.

Tiedustelut:


Satu Saari
Puh. 040 1922 205
satu.saari@suomenyritysmyynti.fi

Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

*****

Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri