Jos viesti ei näy hyvin, klikkaa tästä

Harvinainen tilaisuus: Myytävänä strutsitila Pälkäneellä

Strutsitila Syrjynen sijaitsee Pälkäneellä valtatie 12 varrella. Tilalla on noin 200 eläintä, kahvila-myymälä, oma tilateurastamo ja mm. Suomen korkein kota. Strutsien lisäksi on mm. lampaita, kauriita, kanoja, hevonen jne.

Myymälästä löytyy lähiruokaa ja erilaisia tuotteita; strutsin, ylämaannaudan, kuusipeuran ja villisian lihatuotteita, kananmunia, ihon hoitoon käytettävää strutsiöljyä, strutsinsulkapölyhuiskuja, strutsin sulkia ja -nahkaa, lampaan vuotia, "Strutsinpotku"-lannoitetta, lasista tehtyjä koruja ja koriste-esineitä yms.

Rakennuksiin kuuluu hirsinen omakotitalo, kahvila-myymälä, hevostalli, strutsihalli, verstas, saunarakennus, teurastamorakennus ja autokatos. Tilalla on käytössä peltoa ja laidunta n. 15 ha. Tilalla vierailee vuodessa n. 12.000 kävijää.

Liikevaihto: 170.000 euroa
Kaupan kohde: Koko tila ja sen liiketoiminta kiinteistöineen ja rakennuksineen
Hinta: 640.000 euroa

Tiedustelut:
Satu Saari
P. 040 1922 205
satu.saari@suomenyritysmyynti.fi

Yrityskauppaa tehdään vilkkaasti ja monet henkilö- ja yritysasiakkaamme etsivät sopivaa yritystä. Soita tai tule keskustelemaan yrityksesi myynnistä!

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

*****

Helsinki | Pääkonttori
Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs
00100 HELSINKI
Puh 0207 421150
info@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

     

Osoitelähde: Suomen Yritysmyynti Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri